بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۵
مستطيل شيشه اي تالار

باز هم امداد های غیبی رسیدند !!

امدادهای غیبی مجدداً امروز به کمک بازار آمدند تا اغلب نمادهای دارای صف فروش در پایان وقت معاملات شاهد جمع آوری سهام و تعادل در نمادشان باشند .
کد خبر : ۳۸۱۹۷

با اتمام ساعات معاملات روز دوشنبه 89.08.03 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 97 واحد کاهش به رقم 15095 واحد رسيد . همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 248 واحد کاهش عدد 23687 واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با 127 واحد کاهش به رقم 18035 واحد رسيد.

گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 304 میلیارد ریال رسید.

همچنین در این روز ایران ترانسفو با 4 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل مپنا با 22 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

امدادهای غیبی مجدداً امروز به کمک بازار آمدند تا اغلب نمادهای دارای صف فروش در پایان وقت معاملات شاهد جمع آوری سهام و تعادل در نمادشان باشند .

بر اساس گزارش بورس نیوز در خبر مستطیل شیشه ای روز گذشته بسیاری از مخاطبان گرامی برخی اتهامات را بورس نیوز نسبت داده اند که بنظر می رسد این افراد یا عجولانه تصمیم گرفته اند و یا به درستی مطلب را متوجه نشده اند چرا که قصد اهالی تالار از گفتن آن مطالب تنها هوشیار کردن سرمایه گذاران از شرایط موجود می باشد و گرنه نیت بورس نیوز و اهالی تالار خروج سرمایه گذاران از بازار نبوده بلکه منطقی کردن بیش از پیش رفتار آنان می باشد .

بنابر این گزارش امروز در ساعات پایانی معاملات شاهد بازگشت روند تعادلی به اکثر نمادها بودیم بطوریکه حجم معاملات امروز نوید بخش احتمال در پیش رو بودن بازار تقریباً صعودی با شاخص مثبت طی معاملات فردا بود .

سایپا با معامله بیش از 10 میلیون سهمی توانست با در پیش گرفتن روندی تعادلی به استقبال بازار فردا برود اهالی تالار رشد مقطعی سهام گروه خودرویی را با توجه به قیمت فعلی محتمل می دانند و بازگشت سهام شرکت های سایپا ، گروه بهمن و ایران خودرو به روند صعودی دور از انتظار نیست.

مپنا نیز امروز پس از جمع آوری صف فروش و معامله بیش از پنج میلیون سهمی روندی متعادل به خود گرفت اما اهالی تالار رشد قیمت متداوم و قابل قبولی را در روزهای آینده برای این سهام متصور نیستند .

بیمه دی نیز روز پر معامله ای را پشت سر گذاشت ، اهالی تالار علیرغم اینکه از نظر فاندا منتالی اتفاق خاصی را در جهت مثبت برای این شرکت متصور نیستند اما اعتقاد دارند که ورود بیمه پارسیان می تواند با تأثیر مثبت بر جو بیمه ای ها سبب رشد حدوداً 15 درصدی بیمه دی شود .

کالسیمین نیز دیگر شرکتی می باشد که معاملات امروز را با روندی صعودی به پایان برد اهالی تالار با توجه به قیمت های جهانی و شناسایی سود این شرکت از محل فروش محصولات با قیمتهای بالا معتقدند که با مثبت شدن جو بازار سهام این شرکت قابلیت رشد تا محدوده 1200 تومان را دارا می باشد .

فولاد خوزستان با اعلام گزارش شش ماهه خود و تعدیل حدوداً 63 درصدی سود 89 سبب خوشبینی اهالی تالار به گروه فولادی و بازگشایی نماد آن با رشد قیمت مناسب شد که البته در این موضوع وضعیت بازار در روز بازگشایی تعیین کننده است .

در گروه بانکی طی معاملات امروز تنها بانک سینا و کارآفرین با روندی مثبت همراه بود و ما بقی بانکها از افت قیمت برخوردار شدند اهالی تالار احتمال بازگشت نماد بانکی ها به روند صعودی طی روزهای آینده را بسیار محتمل می دانند چرا که هم اکنون قیمت سهام بانکهایی همچون سینا ، پارسیان ، کارآفرین و اقتصاد نوین باعث ایجاد انگیزه در بین فعال شده و احتمال رشد قیمت تمامی نمادهای مذکور بعید نیست .

در پایان احتمال بازگشت مقطعی شاخص بورس و قیمت سهام شرکت ها به روند صعودی طی هفته جاری از سوی اهالی تالار پیش بینی می شود .

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر