بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۰۹

فارس:تصمیم امروز منافقین،اقدام مسلحانه

کد خبر : ۴۴۲۶۰
خبرگزاری فارس نوشت: امروز منافقین با همكاری فتنه‌گران قصد دارند سناریوی "تجمعات جزیره‌ای و كوچك اما با سطح خشونت بالا و انبوه‌سازی در كشته‌ها با اقدام مسلحانه " را در دستور كار خود قرار دهند.
 

فارس نوشت:"برخی تیم‌های جدید منافقین در روزهای گذشته وارد كشور شده و تصمیم‌ دارند در صورت هرگونه تجمع احتمالی به منظور كشته‌‌سازی و با هدف ایجاد جو آشوب و خشونت، تعدادی از هموطنانمان را به شهادت برسانند. 

این گروهك كه در اغتشاشات روز 25 بهمن با تیراندازی مستقیم 2 نفر از هموطنانمان را به شهادت رسانده و 5 تن دیگر را به شدت مجروح كردند، این بار در نظر دارند با انبوه‌سازی كشته‌شدگان، هدف خود برای ایجاد آشوب در كشور را پیش ببرند. 

بر این اساس، طی روزهای گذشته تماس‌هایی از سوی منافقین از داخل و خارج از كشور با برخی شهروندان صورت گرفته و آنها را تشویق به حضور در خیابان‌ها كرده‌اند. 

همچنین پیامك‌هایی نیز از سوی منافقین در جهت دعوت به تجمع و آشوب به برخی از شهروندان تهرانی ارسال شده است. 

از این روی، امروز منافقین با همكاری فتنه‌گران قصد دارند سناریوی تجمعات جزیره‌ای و كوچك اما با سطح خشونت بالا و انبوه‌سازی در كشته‌ها را در دستور كار خود قرار دهند. "

گفتنی است فارس همچنین مصاحبه برخی افراد نظیر شجونی، نماینده خمینی شهر و عضو شورای بسیج دانشجویی را در همین زمینه بازتاب داده كه خواستار برخورد با تجمعات شده اند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر