بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۲

بورس می تواند نقش پیش برنده در اقتصاد داشته باشد

کد خبر : ۴۵۱۷۱
بورس به عنوان یک بازار مالی باید بتوانند نیازهای تامین مالی در اقتصاد را برآورده کرده و نقش پیش برنده در اقتصاد را داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)،محمد خوش چهره - کارشناس اقتصادی - با اعلام این مطلب با بیان اینکه بورس ایران از یک مکانیزم و ساختار خاص برخوردار است گفت: تاکنون نهادهای مختلفی از جمله واحدهای دولتی ،غیردولتی و نیمه دولتی‌ها در بورس حضور داشته و نقش پررنگی را ایفا کرده اند .

وی افزود: طی این سال‌ها تلاش شده تا برخی شاخص‌های بورس اصلاح و استاندارد سازی شود که این امر دستاوردهای قابل توجهی را نیز به بار آورده است و باید تلاش کرد که که این مسیر با توان بیشتر طی و به نقطه مطلوب برسیم.

خوش چهره تصریح کرد: مقصود از اصلاح مکانیزم بورس این است که بورس به عنوان یک بازار مالی بتوانند نیازها را برآورده کرده و نقش پیش برنده در اقتصاد را داشته باشد.

وی براین اعتقاد است که با وجود تمام تلاش‌ها که نتایج آن قابل مشاهده است ، هنوز تا بلوغ کامل بازار سرمایه فاصله داریم که با توجه به قانون اوراق بهادار و مکانیزم های پیش بینی شده در آن ، رسیدن به آن جایگاه دور از دسترس نیست.
 
این کارشناس اقتصادی می افزاید : بی‌شک برای داشتن بازاری مناسب ، مفید و سالم که نقش مهمی را در اقتصاد ایفا کند و بتواند موتور محرکی برای اقتصاد باشد باید تلاش همگانی صورت گیرد و با توجه به مقتضیات کشور و ظرفیت و پتانسیلی که بورس ایران دارد باید تمام ابعاد این بازار مورد توجه قرار گیرد و با نظارت دقیق با کمترین آسیب روبرو شود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر