بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۰

رحیمی: اسناد محرمانه‌ای را افشا می‌کنیم

کد خبر : ۴۶۲۵۹
معاون اول رئيس جمهور و رئيس كارگروه نفت دولت با بيان اينكه تا زماني كه غربي‌ها حضور داشتند در ميادين مشترك عقب بوديم گفت: در آينده اسناد محرمانه تحريم‌ ها را افشا خواهيم كرد.

به گزارش فارس، محمدرضا رحيمي در مراسم افتتاحيه شانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي نفت، گاز، پالايش و پتروشيمي با بيان اينكه از سال گذشته تاكنون تحول مهمي در صنعت نفت ايران رخ داده است اضافه كرد: در اولين روزهاي بهار گذشته كارگروه نفت در منطقه پارس جنوبي تشكيل شد و با توجه به اينكه پيمانكاران خارجي به دليل فشار دولت ظالم آمريكا و دولت‌هاي وابسته به آمريكا در اروپا محل پيمان خود را ترك كردند همه فازهاي باقيمانده پارس جنوبي را به چهار پيمانكار باكفايت ايراني سپرديم تا ظرف 35 ماه همه كار را عملياتي كنند. 

وي افزود: گاز حاصل اين فازها را نيز پيشاپيش به يكي از كشورهاي همسايه با قيمتي مناسب و حتي اندكي بهتر از قيمت مناسب فروختيم. 

وي خطاب به دولت‌هاي اروپايي گفت: در دنيا ملت‌هاي مختلف زندگي مسالمت‌آميزي دارند اما شما براي به يغما بردن ثروت آنها در سرزمين‌‌شان سنگ‌اندازي مي‌كنيد. 

معاون اول رئيس جمهور گفت: در اين رفتار شيطاني حتما پيروزي نيست چرا كه اين سنت خدا و لايتغير است. 

وي با بيان اينكه كساني كه از آمريكا و اروپا به اين نمايشگاه آمده‌اند دوست و مهمان ما هستند اظهار داشت: از اين قبيل افراد در اروپا و آمريكا زياد داريم و بايد تلاش كنيم با هم‌افزايي امكانات دنيا را براي يك زندگي شرافتمندانه بسازيم. 

رئيس كارگروه نفت دولت با اشاره به تحريم‌هاي سبك و مضحك غربي‌ها گفت: تحريم سبك يعني به هواپيماي ايراني در اروپا سوخت نمي‌دهند. 

وي خطاب به غربي‌ها اظهارداشت: شما با چه كسي طرف هستيد، اگر شما با نظام ما مشكل داريد به مسافرين عادي چكار داريد. 

وي با طرح اين پرسش كه مردم ايران به چه كسي ظلم كرده‌اند و غربي‌ها كجا ظلم نكرده‌اند گفت: به محض اينكه نماينده آمريكا به خاورميانه آمد لشكركشي بر عليه مردم در بحرين شروع شد. 

معاون اول رئيس جمهور در ادامه گفت: به مهمانان خارجي مي‌گوييم بياييد و دوستانتان را نيز دعوت كنيد چرا كه تحريم براي ما ريالي ارزش ندارد. 

وي افزود: در آينده اسناد محرمانه اين تحريم‌ را افشا خواهيم كرد تا بدانند اين تحريم‌ها تاثيري روي زندگي ما نداشته است. 

رئيس كارگروه نفت دولت با بيان اينكه تا زماني كه غربي‌ها حضور داشتند در ميادين مشترك عقب بوديم اعلام كرد: بدانيد در آينده برداشت ما از منابع مشترك از همسايگان جلو خواهد افتاد. ما اين ميادين را به ايراني‌ها سپرده‌ايم و خارجي‌ها مي‌توانند با آنها مشاركت كنند. 

رحيمي در ادامه با تاكيد بر اينكه امسال همه صاحبان فن بايد ابداعات خود را به خط توليد ببرند گفت: هر شركت ايراني كه توان توليد محصولي را دارد بايد خطوط توليد را راه‌اندازي كند. 

وي افزود: بايد در كارگروه نفت مصوب كنيم كه همه كساني كه دست به اختراع و ابداع در حوزه صنعت نفت زده‌اند بتوانند خط توليد را راه‌اندازي كنند چرا كه از نظر پول و امكانات در اين حوزه مشكلي نداريم. 

وي اضافه كرد: از آقاي ميركاظمي خواهش مي‌كنم كسي را معرفي كنند تا شاهدان فن و مخترعين ابداع خود را به وسيله او ثبت كنند تا بتوانيم براي توليد آن حركت كنيم. 

وي خطاب به توليد كنندگان اظهار داشت: تلاش كنيد قيمت تمام شده را پايين بياوريد چرا كه ديوان‌سالاري ما به گونه‌اي است كه اگر قيمت شما بالاتر باشد شما را معطل خواهند گذاشت. 

وي در ادامه اظهار داشت: ما بايد از مردم حمايت كنيم چون آنها هستند كه نقش اساسي در حكومت دارند نه يك خانواده يا يك فاميل خاص. 

رئيس كارگروه نفت اظهار داشت: ما پول‌ها را از بانك‌هاي خارجي كه بهره كمي به آن پرداخت مي‌كردند خارج كرديم و اين سرمايه را به سمت سرمايه‌گذاري در صنعت نفت و گاز هدايت كرديم. چنانكه وزير نفت چند برابر آن سود را براي اين سرمايه تامين كرد. 

رحيمي با بيان اينكه ما در تحريم بنزين مقابله به مثل كرديم گفت: مصرف بنزين اروپايي‌ها بيشتر از ماست و زيان بيشتري را متحمل خواهند شد. 

وي با ابراز اميدواري از اينكه به دست مردم اروپا و آمريكا حاكمان كج‌خلق آنها اصلاح شوند گفت: سرمايه سرمايه‌گذاران خارجي را صددرصد تضمين مي‌كنيم. 

وي افزود: وضعيت فعلي سرمايه‌گذاري در كشور نسبت به گذشته مناسب‌تر است چرا كه وضعيت و قيمت حامل‌هاي انرژي روشن شده است و براساس قانون مجلس پله به پله آن را اصلاح خواهيم كرد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر