تلاش برای افزایش سرمایه قبل از مجمع عمومی عادی 89
یک منبع آگاه از وضعیت شرکت صنعتی دریایی ایران با بیان این مطلب به خبرنگار بورس نیوز گفت : منابع مالی لازم برای افزایش سرمایه از محل های مختلفی تأمین خواهد شد و تصمیم سهامدار عمده نیز در این امر اهمیت دارد . چرا که امکان دارد سهامدار عمده بخواهد تأمین مالی بخشی از این افزایش سرمایه را بر عهده بگیرد.
وی در خصوص زمان اعلام رسمی افزایش سرمایه اظهار داشت : تلاش شرکت بر این است که قبل از برگزاری مجمع عادی سالیانه ، با برگزاری مجمعی فوق العاده این بحث را مطرح کند ، اما تمامی این موارد به ارایه مجوز سازمان بورس اوراق بهادار در رابطه با افزایش سرمایه بستگی دارد .
به گفته این منبع آگاه موضوع استمهال بدهی های شرکت هنوز حل نشده و نتیجه قطعی که بتوان آن را اعلام کرد ، وجود ندارد ، اما شرکت در حال پیگیری این موضوع است .
وی در پایان سخنان خود با اشاره به مشخص نشدن حضور "خصدرا" در اجرای پروژه پل خلیج فارس تصریح کرد : پروژه پل خلیج فارس هنوز در مرحله تأمین منابع مالی لازم است و پس از این مرحله روی تقسیم کار اجرایی و حضور شرکت در اجرای آن تصمیم گیری خواهد شد .
افزون بر این شرکت در نظر دارد در پروژه هایی در زمینه نفت و گاز نیز حضور یابد که این پروژه ها هم اکنون در حال بررسی است .
شایان ذکر است که در روز جاری در نماد "خصدرا" شاهد روند مثبت و تشکیل صف خرید میلیونی هستیم .
