بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۰ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۸

بررسی ارتباط جريان انحرافي با اختلاس 3 هزار ميلياردي در كميسيون اصل 90

کد خبر : ۵۳۷۸۰
غلامرضا اسداللهی نماینده مردم تربت‌جام و عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به پرونده اختلاس کلان از بانک صادرات گفت: دربانکها به لحاظ اینکه نظارت دقیق و کارآمدیوجود ندارد، معمولاً اختلاس، فسادو تخلفدر بانکهای کشور به راحتی انجام میشود.

وی در این باره افزود: در ماه‌های اخیر هم با توجه به اینکه بانک‌های خصوصی فراوانی مجوز فعالیت‌ گرفته و با بانک‌های دولتی ارتباط برقرار کرده‌اند، تخلفات بانکی ابعاد پیچیده‌تری به خود گرفته است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90مجلس همچنین تأکید کرد که کمیسیون متبوعش ارتباط جریان انحرافی با پرونده اختلاس 3 هزار میلیاردی از بانک صادرات را با اولویتبررسی می‌کند.

اسداللهی ادامه داد: اختلاس3 هزار میلیاردی از بانک صادرات بزرگترین تخلف مالی در سطح کشور است و کمیسیون اصل 90 توجه ویژه‌ای به این پرونده دارد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر