ابهام درباره آينده شركتهاي واگذار شده به فرد اختلاسكننده و سكوت نوري
در این میان سه شرکت گروه صنعتی ملی فولاد ایران ، تراورس و فولاد اکسین خوزستان هم در سالهای گذشتهبه اختلاس کننده واگذار شده که رئیس و معاون سابق سازمان خصوصی سازی در روز های پیش به ابهامات موجود در این واگذاری ها و چگونگی فروش آنها توضیحاتی دادند اما پیمان نوری رئیس جدید این سازمان که همزمان سخنگوی سازمان خصوصی سازی بوده و معاونین خود رااز اطلاع رسانی منع کرده ، به رغم دو سه تماس تلفنی خبرنگار اقتصادی فارس با دفتر وی حاضر به پاسخ گویی سئوالات مطروحه نشده تا حداقل افکار عمومی و کارکنان سه شرکت یاد شده بدانند از نظر مالی و واگذاری با چه آینده ای روبروخواهند شد.
در این میان شاید عنوان شود به دلیل درجریان بودنپروندهنمیتواناظهارنظریکردامااعلامهمیننکتههمحداقل می توانست باعث روشن شدنبخشی از ابهامات و مواضع سازمان خصوصی سازی در این رابطهباشد اما رئیس سازمان خصوصیحاضر بهپاسخ گویی و مواجه با خبرنگاران و سئوالات آنها نیست، از اعلام همین نکته نظر کوتاه هم خودداری کرده است.
بااینرویه معلومنیست عدم پاسخگویی نوری به چنین موارد و همچنین عدم ارتباط دو سویه حداقلی با خبرنگاران تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و چه نتایجی را به همراه خواهد داشت.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
