احمدی نژاد:درمناظره ها تنها یک درصد را گفتم
احمدی نژاد در قسمتی از سخنانش گفت :به اژه ای گفتم دونفر از معاونان شما دنبال براندازی هستند اما قبول نکرد تا وقتی که کار از کار گذشته بود و فتنه شده بود.
احمدی نژاد درباره انتخابات ۸۸ با بیان اینکه در انتخابات ثابت شد که ۱۴-۱۵ میلیون نفر که به من رأی ندادند، منتقد جدی نظام بودند، افزود: من خودم هم منتقد فضای انتخابات بودم.
دو نفر از معاونین وزارت اطلاعات با جریان فتنه همراهی می کردند. قبل از انتخابات آقای اژه ای را فراخواندم و گفتم این دو معاون شما با جریان برانداز هستند.
اژه ای گفت من تکلیف خودم را از جای دیگری می گیرم، گفتم اگر زمان انتخابات رسید و براندازی اتفاق افتاد، جواب خدا و شهدا را چه می دهید؟ اژه ای در اواخر فهمید که قضیه براندازی است، گفتم نگران نباشید، من خودم به عرصه می آیم و انتخابات را برنده می شویم.
اژه ای گفت شما نمی توانید، اینها همه جا را گرفته اند و میدان دست آنهاست. من گفتم من در متن مردم هستم و می دانم چه می شود. بنده به ایشان عرض کردم که من انتحاری به خط می زنم، هوز فرصت داریم و مناظره ها نیز باقی مانده است که در مناظره ها کار را تمام می کنم.
اژه ای گفت تند نروید، گفتم کمی تند می رویم و رفتم. البته هنوز در مناظره ها نیز هنوز یک درصد از ده درصد مسائلی را که می توان به مردم گفت را گفته ام.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
