برگزاری مجمع عادی سالانه وفوق العاده شرکت موتوژن در روز چهارشنبه

شرکت موتوژن مجمع عمومی سالیانه خود را در حالی بعدازظهر روز چهار شنبه 90.10.28 به منظور تصویب صورت مالی دوره منتهی به پایان آذر ماه 90 برگزار می کند که بلافاصله پس از آن با بر پا کردن مجمع عمومی فوق العاده ای، تصمیم گیری در خصوص افزایش 100 درصدی سرمایه 22 میلیارد و 680 میلیون تومانی خود را به رأی سهامداران می گذارد.
بنا بر گزارش بورس نیوز، شرکت موتوژن در عملکرد سال مالی منتهی به پایان آذر ماه 90 در شرایطی موفق به تحقق 871 ريال سود خالص به ازای هر سهم شده که این میزان در مقایسه با سود تحقق یافته دوره مالی قبل، رشد بیش از 59 درصدی را نشان می دهد.
در عین حال این عایدی نسبت به آخرین پیش بینی سود هر سهم "بموتو" با افزایشی 9 درصدی روبرو است.
ناصر باقی نژاد مدیر عامل شرکت موتوژن در این باره طی گفتگوی کوتاهی با خبرنگار ما می گوید: تحقق چنین سودی در پایان عملکرد 12 ماهه سال مالی اخیر این شرکت بیشتر ناشی از افزایش حجم تولید و فروش محصولات بوده است.
وی با بیان اینکه عمده مواد اولیه مورد نیاز "بموتو" از بازار داخلی تأمین می شود، افزود: از جمله این مواد می توان به آلومینیوم، مس و غیره از طریق بورس کالا اشاره کرد که بر پایه مکانیزم قیمت گذاری در این بازار تأمین می شوند.
به گزارش بورس نیوز موتوژن طی دوره عملکردی سال مالی اخیر از شرایط ارزی مناسبی نیز برخوردار شده بطوریکه با نگاهی به وضعیت داراییها و بدهیهای پولی ارزی این شرکت می توان دریافت که در پایان دوره مالی مذکور، خالص داراییهای ارزی "بموتو" در گروه اصلی شامل 3 میلیون و 312 هزار و 366 دلار؛ 720 هزار و 519 یورو و 20هزار و 205 درهم در مجموعه سر فصل های موجودی نقدی و مطالبات و نیز حسابهای پرداختی ارزی بوده که چنانچه با نرخ امروز بازار آزاد ارز مقایسه شود بطور یکجا ارزش خالص داراییهای ارزی این شرکت بالغ بر 7 میلیارد و 206 میلیون و 947 هزار و 70 تومان خواهد بود.
با این حال مدیر عامل شرکت موتوژن تأمین و یا تبدیل هزینه ها و درآمدهای ارزی شرکت را مطابق با نرخ رسمی اعلامی از سوی سیستم بانکی کشور اعلام کرد و گفت: در این زمینه شرکت ارز مورد نیاز خود را همواره از طریق بانک ها دریافت می کند.
از طرفی چنانچه افزایش نرخ محصولات به تبع رشد قیمت مواد اولیه مورد نیاز باشد شرکت با ارایه مستندات این موضوع به سازمانهای ذی ربط این تغییر را اعمال می کند.
بر اساس این گزارش شرکت موتوژن در صورت مصارف و منابع ارزی بودجه سال مالی منتهی به 90.9.30 نرخ برابری هر دلار آمریکا را 1065 تومان پیش بینی نموده است.
در این راستا "بموتو" در پایان این دوره مالی در زمینه فروش و ارایه خدمات صادراتی سالانه خود به 4 میلیون دلار درآمد خالص دست یافته و در مقابل برای خرید مواد اولیه و تعهدات سرمایه ای ارزی در مجموع 9 میلیون و 600 هزار یورو مصارف ارزی داشته است.
گفتنی است موتوژن علاوه بر تحقق سود عملیاتی 850 ريالی به ازای هر سهم در پایان سال مالی منتهی به آذر ماه امسال که البته با رشد 35 درصدی نسبت به سال مالی قبل روبرو است، موفق به تحقق سود غیر عملیاتی 24 ريالی در این دوره شده است.
این در حالی است که "بموتو" در پایان سال مالی گذشته به ازای هر سهم زیان غیر عملیاتی 80 ريالی را محقق کرده بود.
افزون بر این شرکت 22 میلیارد و 680 هزار تومانی موتوژن با دریافت مجوز افزایش دو برابری سرمایه خود از سازمان بورس و اوراق بهادار، خواستار تأمین این مبلغ از محل مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران خود به منظور خرید و بهسازی ماشین آلات، تجهیزات و تأمین سرمایه در گردش شرکت شده که بر این اساس در مجمع عمومی فوق العاده ای که در روز آینده برگزار خواهند نمود اجرای آنرا به رأی سهامداران خواهد گذارد.
مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به 90.9.30 و نیز عمومی فوق العاده شرکت موتوژن به ترتیب در ساعت 14 و 16 روز چهارشنبه مورخ 28 دی ماه جاری در ساختمان شماره 243 واقع در چهار را ه قائم مقام فراهانی تهران برگزار می شود.
