بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۴ تير ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۴
معاون بازاريابي و فروش گروه خودروسازي سايپا خبر داد:

آغاز پيش فروش خودرو پارس تندر در آینده ای نزدیک

تغييرات صورت گرفته در اين خودرو در قسمت هاي سپر جلو و عقب، صندوق عقب، شيشه و چراغ هاي عقب و تزيينات داخلي است و پيش بيني مي شود در مرحله اول تعداد 10 هزار دستگاه از اين خودرو پيش فروش شود.
کد خبر : ۶۹۴۵۹
بنا بر گزارش بورس نیوز، معاون بازاريابي و فروش گروه خودروسازي سايپا از آغاز ثبت نام متقاضيان خودرو فيس ليفت شده تندر 90 به نام پارس تندر در آينده اي نزديك خبر داد و گفت: اين خودرو به زودي در بازار عرضه مي شود.

محمد حسن گرمان در گفت و گو با سايپانيوز اظهار داشت: خودروي پارس تندر بر اساس نياز بازار و درخواست هاي مردم جهت ايجاد تغييرات ظاهري بر روي خودرو تندر 90 به صورت مشترك در شركت هاي پارس خودرو و رنو طراحي شده و به زودي شاهد تردد اين محصول در خيابان ها خواهيم بود.

وي در مورد قيمت گذاري خودرو پارس تندر افزود: قيمت اين خودرو بر اساس تفاهم نامه با سازمان حمايت از توليدکنندگان و مصرف‌کنندگان و ستاد تعيين قيمت خودرو در وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنين كشش بازار تعيين و اعلام خواهد شد.

مديرعامل سايپايدك و معاون بازاريابي و فروش گروه خودروسازي سايپا خاطرنشان كرد: تغييرات صورت گرفته در اين خودرو در قسمت هاي سپر جلو و عقب، صندوق عقب، شيشه و چراغ هاي عقب و تزيينات داخلي است و پيش بيني مي شود در مرحله اول تعداد 10 هزار دستگاه از اين خودرو پيش فروش شود.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر