بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۱
مدیر عامل شرکت بیمه دی از رشد 360 درصدی صدور حق بیمه خبر داد:

افزايش 33 برابري سود بيمه دي در پارسال

شرکت بیمه دی برنده مناقصه بنیاد شهید شده اما میزان سود این قرارداد منوط به انعقاد قرارداد و بررسی های همه جانبه دارد که پس از انعقاد قرادادEPS شرکت به بورس اعلام خواهد شد. شرکت در سال جاری برنامه افزایش درآمد حق بیمه در رشته هایی نظیر مسئولیت و مهندسی، حوادث وآتش سوزی و همچنین عمرو سرمایه گذاری را دارد و جهت رسیدن به این هدف مدیریت کار گروهی جهت بررسی و ارائه راهکارهای اجرایی تعیین كرده که اميد است در سال جاری، موجب رشد سود آوری بیشتر شرکت بیمه دی شود.
کد خبر : ۷۱۳۳۴

شرکت بیمه دی طی یکسال گذشته در صدر پربازده ترین سهم ها در گروه بیمه ای های بازار سرمایه بوده است.

در آستانه برگزاری مجمع عادی سالیانه بیمه دی و اطلاع از آخرین وضعیت قراردادها و فعالیت های آن، زمینه پرسش و پاسخ با فرامرز فتح نژاد، مدیر عامل و عضو هیأت مدیره شرکت بیمه دی را فراهم آورده تا از این طریق رابطه مستقیمی بین سهامداران و مدیریت این مجموعه موفق فراهم شود.

در ادامه، این گفتگو را بخوانید ....

بورس نیوز با توجه به شرايط نامناسب بازار در يكسال گذشته بيمه دي از لحاظ بازدهي بيشترين بازدهي را نسبت به بقيه بيمه ها نصيب سهامداران خود كرده است علت آن چيست؟ آيا به دليل بازار گرداني بوده و يا بخاطر عملكرد آن بوده است؟

باتوجه به صورت های مالی شرکت که بر روی سایت کدال نیز قرارگرفته عملکرد شرکت بیمه دی نسبت به سال 89 تغییر چشمگیری پیدا کرده و سهام این شرکت در سال 90 با بازدهی بسیار خوبی همراه بوده است.

البته شرکت بیمه دی هیچگونه بازارگردانی برای این سهم انجام نداده و فقط رشد قیمت سهم بيشتر از بابت رشد پرتفوی و سود آوری شرکت بوده است.

بورس نیوز به نظر مي رسد از سال 90 شركت نسبت به قبل شرايط بهتري را تجربه مي كند و ما شاهد رشد درآمد ها و سود دهيهستيم آيا تمام شركت ها اين روند رادر سال گذشته داشته اند و يا اين منحصر به شركت بيمه دي است؟

در خصوص رشد درآمد و سودآوری ساير شرکت ها اين مدیران آن شرکت ها هستند كه بايد نظر بدهند ولی در خصوص بیمه دی بايد اذعان داشت که این شرکت با ورود اعضاء هیأت مدیره جدید و تغییر مدیر عامل گامی در جهت تدوین و استراتژی های جدید برای این شرکت برداشت و اعضاء هیأت مدیره و مدیر عامل جدید با تمام ظرفیت ها و پتانسیل های موجود به جذب پرتفوهای جدید اقدام كرده اندکه این امر موجب رشد درآمد و سود آوری شرکت شده است.

بورس نیوز رشد درآمد ها و رشد سود در سال گذشته چه ميزان بوده و آيا اين روند ادامه دار مي باشد يا خير؟

در سال 90 درآمد شرکت یعنی حق بیمه صادر شده نسبت به سال قبل به میزان 360 درصد رشد كرده و سود شرکت نیز 33 برابر شده كه با توجه به این امر مدیریت شرکت در نظر دارد که در سال جاری از تمام ظرفیت ها جهت افزایش مجدد درآمد شرکت و به تبع آن سود آوری استفاده كند و رتبه شرکت را در بین دیگر شرکت های بیمه ای افزایش چشمگیری دهد.

بورس نیوز آيا شركت در حال حاضر قصد سرمايه گذاري بيشتردر بازار سرمايه را دارد يا خير؟

با توجه به شرایط حاکم بر بازار و همچنین باتوجه به منابع مالی شرکت در این خصوص تصمیم گیری خواهد شد.

بورس نیوز بيشترين حاشيه سود دردرآمد هاي شركت در كدام قسمت بوده وآيا اين حاشيه سود اتفاقي بوده ويا داراي رشد پايدار است ؟

در سال 89 حاشیه سود شرکت 7.5% بوده که در سال جاری این رقم به 19.5% افزایش پیدا کرده که سهم عمده حاشیه سود شرکت در درمان 30% ، ثالث 18% و حوادث 15% می باشد که در سال 91 هدف مدیریت و اعضاء هیأت مدیره افزایش روند سودآوری فعالیت های بیمه دی می باشد.

بورس نیوز با توجه به شرايط حال حاضر كشور آيا ريسك شركت هاي بيمه اي نسبت به قبل افزايش قابل ملاحظه اي پيدا خواهد كرد يا خير؟ و چه راهكارهايي براي عبور از اين شرايط در نظر گرفته ايد؟

با توجه به شرايط حاكم بر عرصه اقتصاد و صنعت بيمه ، احتمال تغيير و جابجايي در ريسك شركت هاي بيمه اي بعيد نيست هرچند كه با اتخاذ سياست هاي منطقي و خلق بازار هاي جديد و با توجه به اعمال برخي تحريم ها مي توان از شرايط پيش آمده به نحو مقتضي در راستاي نفع مشتري و شركت هاي بيمه اي گام برداشت.

بورس نیوز آخرين وضعيت خدمات بيمه هاي درمان تكميلي جانبازان و ايثارگران چه مي باشد و آيا اين مناقصه مي تواند سود قابل ملاحظه اي را براي مجموعه به ارمغان آورد؟

شرکت بیمه دی برنده مناقصه بنیاد شهید شده اما میزان سود این قرارداد منوط به انعقاد قرارداد و بررسی های همه جانبه دارد که پس از انعقاد قرادادEPS شرکت به بورس اعلام خواهد شد.

بورس نیوز برنامه شركت براي تقسيم سود چه بوده و آيا شركت برنامه افزايش سرمايه در سال جاري دارد يا خير؟

در خصوص تقسیم سود مجمع تصمیم گیری خواهد کرد و به سهامداران اعلام می شود.

بورس نیوز برنامه هاي سال جاري براي گسترش درآمدها و سود خالص شركت چيست و آيا سهامداران مي توانند انتظار رشد سال 90 را در سال 91 نيز داشته باشند؟

شرکت در سال جاری برنامه افزایش درآمد حق بیمه در رشته هایی نظیر مسئولیت و مهندسی، حوادث وآتش سوزی و همچنین عمرو سرمایه گذاری را دارد و جهت رسیدن به این هدف مدیریت کار گروهی جهت بررسی و ارائه راهکارهای اجرایی تعیین كرده که اميد است در سال جاری، موجب رشد سود آوری بیشتر شرکت بیمه دی شود. 

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر