بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۰

5000 میلیارد تومان جزای نقدی برای 8 متهم

کد خبر : ۷۶۱۴۵
به گزارش خبرگزاری پانا،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز دوشنبه در نشست خبری با اشاره به حكم صادر شده برای متهمان فساد بزرگ مالی، ‌گفت: برای هشت نفر از متهمان پرونده فساد بزرگ مالی که در بخش اول رسیدگی شد علاوه بر حبس و رد مال ،حدود پنج هزار میلیارد تومان جزای نقدی در نظر گرفته شده است.

وی به دادنامه صادره علیه متهمان پرونده فساد بزرگ مالی در بخش نخست اشاره کرد و افزود: همان طور که گفته شد احکام متهمان صادر و به وکلا و یا خود محکومان‌ ابلاغ شده است.

دادستان كل با اعلام اینكه طبق تاریخ ابلاغ احکام صادره و بر اساس آخرین حکم ابلاغ شده ، دهم مهر پایان مهلت مقرر برای اعتراض متهمان است،‌ اظهار كرد: چنانچه تا پایان مهلت20 روزه متهمان و یا وکلای آنها به احکام صادره اعتراض نکنند، حکم قطعی خواهد شد و اگر اعتراض صورت گیرد، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال و در آنجا رسیدگی می‌شود.

سخنگوی قوه قضائیه گفت: همان طور که گفته شد برای هشت نفر از متهمان این پرونده علاوه بر حبس و رد مال ، 49 هزار و 691 میلیارد و 150 میلیون ریال یعنی حدود پنج هزار میلیارد تومان جزای نقدی در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در روند رسیدگی تلاش شده است افراد ذی‌حق و افرادی اعم از حقیقی و حقوقی که ادعای طلبی دارند طلب آنها با نظارت قوه قضائیه به مقداری که اثبات می‌شود استیفا شود و اگر هم به توافق نرسیدند بعد از قطعی شدن حکم ، طلب این افراد بدون اینکه نیازی به اجازه محکومان باشد از اموال شناسایی شده محکومان برداشت و پرداخت می‌شود.

قوه قضائیه با اشرار و قاچاقچیان برخورد جدی می‌کند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: قوه قضائیه با مفسدان، اشرار، قاچاقچیان مواد مخدر و کسانی که امنیت را برهم می‌زنند، برخورد جدی و قاطع خواهد داشت.
سخنگوی قوه قضائیه در بخشی دیگر از این نشست خبری به مجازات‌های اخیر برخی قاچاقچیان و اشرار اشاره کرد و گفت: فردی که شانزدهم تیر امسال در شاهرود مرتکب جنایت فجیعی شده بود، در همان تیر ماه حکمش صادر و در مرداد ماه حکم در دیوان عالی کشور قطعی شد و در بیستم شهریور اجرا شد.

وی با بیان اینكه یعنی در حدود کمتر از 2ماه از تشکیل پرونده به آن رسیدگی و حکم صادر شد و در نهایت به اجرا درآمد،‌افزود: همچنین سه نفر از کسانی که از همین جنایت‌ها مرتکب شده بودند حکمشان اجرا شد و اعدام شدند.

اژه ای تصریح كرد: قاچاقچیان مواد مخدر و کسانی که در قاچاق مواد مخدر از قبیل سنتی و یا صنعتی فعالیت می‌کنند که ضرر مواد مخدر صنعتی بیشتر از سنتی است و جوانان را تباه می کنند و خانواده‌ها را از هم می‌پاشانند مطمئن باشند که مجازات خواهند شد و دلشان را به مدعیان دروغین حقوق بشر خوش نکنند.

وی در ادامه گفت: 18 شهریور حکم چند نفر اجرا شد که برخی از این افراد دو سه بار سابقه داشتند و بعد از آزادی دوباره به جرم قاچاق مواد مخدر دستگیر شده بودند و من اسامی آنها را از آنجا که احکامشان قطعی شده است، اعلام می‌کنم:
1- ناصر جلیلی که 150 کیلو و 60 گرم شیشه داشت.
2- بهرام نبوی، 152 کیلوگرم از وی شیشه کشف و ضبط شده است.
3- حسین تقیان، مشارکت در نگهداری و حمل 40 کیلو و 75 گرم شیشه داشت که هر سه این‌ها سابقه‌دار بودند.
4- کاظم اصفهانی که شریک جرم حسین تقیان در حمل و نگهداری 40 کیلو و 75 گرم شیشه بود.
5- سجاد صادق‌زاده که نزدیک 20 کیلو گرم شیشه داشت.

محسنی‌اژه‌ای گفت: با وجود تذکر‌هایی که در این مدت داده شد، این افراد جامعه را در معرض قاچاق مواد مخدر قرار داده بودند که به همین دلیل هفته قبل حکم‌شان اجرا شد تا قاچاقچیان بدانند که با جدیت و شدت با قاچاقچیان مواد مخدر در اوزان بالا برخورد و به سرعت به پرونده آنها رسیدگی و حکم صادر و بدون اغماض اجرا می‌شود و البته در این خصوص خانواده‌ها باید خیلی مراقب باشند.
این خبر كامل می شود.

هم‌اکنون 40 مددجو مشغول به کارهستند

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به بنیاد حمایت از زندانیان و خانواده زندانیان با اعلام اینكه هم‌اکنون 40 مددجو بر اساس حرفه‌آموزی‌هایی که در دوران زندان صورت گرفته است مشغول به کار هستند، افزود: ما هم‌اکنون بنیادی داریم که مشغول حرفه‌آموزی برای زندانیان و رسیدگی به خانواده‌ کم‌درآمد و بدون درآمد زندانیان است.

وی افزود: البته تغییراتی در این بنیاد داده شده است و افراد جدیدی در آن منصوب شده‌اند و امیدواریم نتیجه کار در‌آن بهتر شود.

محسنی‌اژه‌ای گفت: من به این دلیل این موضوع را مطرح کردم که هنوز نتایج کار این بنیاد چشمگیر نیست اما با اقداماتی که صورت گرفته جای امیدواری است و شما رسانه‌ها هم در این خصوص باید این را از ما پیگیری کنید و نتیجه کار را بخواهید تا زندانیان حرفه‌آموزی کنند و به امور سرپرست خانواده‌ها نیز رسیدگی شود.

وی افزود: امیدواریم این بنیاد با برنامه‌هایی که در پیش دارد نتایج خوبی به دست آورد و بر اساس آخرین پیگیری‌هایی که بنده انجام داده‌ام طی یکسال گذشته حدود70 هزار مددجو در حال حرفه‌آموزی در این بنیاد هستند که گواهی معتبری به آنان اعطا خواهد شد و 40 مددجو نیز بر اساس حرفه‌آموزی‌هایی که صورت گرفته است مشغول به کار هستند.

توهین به پیامبر اسلام قابل تعقیب است

محسنی اژه‌ای همچنین به انتشار فیلم توهین‌آمیز به پیامبر اکرم (ص) از طرف صهیونیستها و ‌آمریکایی‌ها اشاره کرد و گفت: خداوند دشمنان اسلام و مسلمین را احمق آفریده است و همین دشمنان به پیامبر اعظم و رحمت در فیلمی که از جانب صهیونیست‌ها و یا امریکایی‌ها ساخته می‌شود توهین می‌کنند که شاید از احمقانه‌ترین کارها باشد.

وی افزود: زشت‌تر از آ‌ن این است که به بهانه دفاع از آزادی بیان از برخورد با عاملان اصلی این فیلم شانه‌ خالی می‌کنند.

محسنی اژه ای گفت: بدون تردید این اقدامی که صورت گرفته است بیش از یک میلیارد جمعیت مسلمان و یا حتی آزاده‌ای دیگری را نگران می‌کند و می‌تواند پیامدهای بسیاری داشته باشد.

وی افزود: این اقدام از جنبه‌های بین‌المللی قابل تعقیب است و قوای قضائی کشورهای اسلامی به ویژه دادستان‌های کل کشورهای اسلامی درباره این عمل زشت که متاسفانه تکرار نیز می‌شود، باید تعقیب لازم را انجام دهند.

محسنی اژه‌ای گفت: ستاد حقوق بشر قوه قضائیه نیز موضوع را دنبال می‌کند و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر