بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۸
مدير امور مالي شرکت صنايع آذرآب عنوان کرد:

انعقاد قراردادهای فروش ارزی در "فاذر"

كليه قراردادهاي فروش اين شركت بصورت ارزي (دريافت مبلغ قرارداد به ارز خارجي) منعقد گرديده است كه اين مورد مي‌تواند اثرات ناشي از افزايش بهاي تمام شده را خنثي نمايد.
کد خبر : ۸۰۲۴۰
شرکت صنایع آذراب پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 91 خود را با سرمایه 300 میلیارد ریال مبلغ 494 ریال برآورد کرده که این مبلغ نسبت به سال قبل حدود 12.5 درصد رشد داشته است.

گفتنی است این شرکت با توجه به عملکرد شش ماهه منتهی به شهریور ماه سال جاری، 52 درصد از پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 91 را محقق کرده است.

براساس گزارش بورس نیوز شرکت آذرآب در اطلاعات شفاف سازی پیرامون دلیل تعدیل مثبت پیش بینی سودآوری شرکت برای سال جاری، به انعقاد قراردادهای ساخت و نصب دو دستگاه بویلر 227 تنی شرکت پالایش نفت اصفهان اشاره کرده است. در همین راستا برای بررسی بیشتر و ارزیابی وضعیت کلی شرکت با محمد جابری مدیر امور مالی شرکت صنایع آذرآب به گفتگو نشستیم که شرح آن در ادامه آمده است.

وضعيت قرارداد و پروژه ساخت و نصب دو دستگاه بويلر 227 تني شركت پالايش نفت اصفهان توسط "فاذر"، در چه مرحله‌اي است و چقدر پيشرفت داشته است؟

خوشبختانه پروژه بويلر 227 تني شركت پالايش نفت اصفهان طبق برنامه زمانبندي اجرایی، در حال انجام بوده و بخش اعظم مواد مورد نیاز تأمين شده است و در حال حاضر سفارش گذاري تجهيزات پروژه پیگیری می شود.

لطفاً بفرمایید قراردادهايي كه فرآیند عملیاتی آن آغاز شده چه میزان پیشرفت کاری داشته است؟

بحمداله در حال حاضر هيچگونه مشكلي در خصوص ساخت و نصب پروژه‌هاي اجرائي وجود نداشته و توليد شركت طبق برنامه زمان‌بندي توليد در حال انجام مي‌باشد.

آيا "فاذر" موفق به انعقاد قرارداد جديدي نیز شده است؟

مذاكرات و پيشنهاداتي جهت اخذ قراردادهاي جديد صورت گرفته است و همانگونه كه ارائه اطلاعات به موقع و مربوط به بازار سرمايه از تأكيدات اصلي مديريت ارشد شركت بوده، مطمئناً به محض نهايي شدن و عقد قرارداد جديد مراتب به استحضار بازار خواهد رسيد. ضمن اينكه با توجه به ميزان قراردادهاي منعقده شده در گذشته، پيش بيني مي‌گردد اين شركت در خصوص بودجه سال 1392 نيز با مشکل خاصی مواجه نباشد.

با توجه به اينكه بخشي از قطعات مورد نياز پروژه‌ها از منابع خارجي تأمين مي‌گردد در شرايط كنوني كشور و با توجه به تحريم‌هاي بین المللی صورت گرفته، از بابت تأمين قطعات با مشكلي مواجه شده‌ايد؟ چه اقداماتي براي مقابله با آثار تحريم‌هاي اعمال شده انجام شده است؟

اگرچه تحريم‌هاي وضع شده مشكلاتي را ايجاد كرده است اما با توجه به راهكارهاي انجام شده مانند استفاده از منابع داخلي يا تأمين از منابع خارجي غير غربي و ساير راهكارها، خوشبختانه توانسته‌ايم تاكنون اين مشكلات را مرتفع و مواد و تجهيزات مورد نياز را در اسرع وقت تهيه و در اختيار كارگاههاي توليدي شركت قرار دهيم. همانگونه كه عملكرد 6 ماهه نخست امسال نیز نشان مي‌دهد علاوه بر اينكه فروش تحقق يافته دوره فوق نسبت به سال قبل، از رشدي حدود 34 درصدي برخوردار بوده، توانسته‌ايم حداقل 44 درصد بودجه پيش‌بيني شده سال 91 را محقق نمایيم كه اين ارقام، خود گوياي اين است كه بحمداله در سال جاري در مسير برنامه‌هاي پيش‌بيني شده گام برداشته‌ايم.

در پایان لطفاً بفرمایید نوسانات ارزي اخير چه تأثيري روي افزايش هزينه ها و در نتيجه عملكرد شركت داشته است؟

بخش عمده مواد و تجهيزات اين شركت از منابع خارجي تأمين مي‌گردد، مسلماً افزايش نرخ ارز باعث افزايش بهاي تمام شده "فاذر" مي‌گردد. اما از طرف دیگر كليه قراردادهاي فروش اين شركت بصورت ارزي (دريافت مبلغ قرارداد به ارز خارجي) منعقد گرديده است كه اين مورد مي‌تواند اثرات ناشي از افزايش بهاي تمام شده را خنثي نمايد. در هرحال تأثيرات نهايي نوسان نرخ ارز به ميزان ارزش افزوده ايجاد شده توسط شركت برآورد گرديده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر