بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۷

آمریکایی‌ها ایران را به دست داشتن در حملات سایبری متهم کردند

کد خبر : ۸۵۹۳۸

به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز، بانک‌های آمریکایی یکی پس از دیگری مورد حمله هکرها قرار گرفتند و به کند شدن سرعت سایت‌های بانکداری آنلاین آمریکا منتهی شد اما در هفته‌های اخیر موجی از حملات آنلاین به بانک‌های آمریکایی به وجود آمده که بسیار متفاوت از حملات پیشین به بانک‌های آمریکایی است.

محققان امنیتی می‌گویند که هکرها به جای تخریب رایانه‌های شخصی، شبکه‌های رایانه‌ها در مراکز داده‌‌ها را مهندسی می‌کنند و مقامات آمریکایی مدعی شده‌اند که مهارت مورد نیاز برای انجام چنین حملاتی تنها در اختیار هکرهای ایرانی است که اکثر این کارها در انتقام از تحریم‌های اقتصادی و حملات آنلاینی است که توسط آمریکا صورت می‌گیرد.

«جیمز لوئیس» یکی از مقامات سابق وزارت خارجه و بازرگانی آمریکا و کارشناس امنیت رایانه‌ای در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی در واشنگتن در اینباره اعلام کرد: تردیدی در دولت آمریکا وجود ندارد که ایران پشت این حملات است.

وی مدعی شد که میزان سیل ترافیک در سایت‌های بانکداری آمریکا چندبرابر میزان ترافیک در سایت‌های بانکداری استونی است که روسیه در حملات یکماهه خود در 2007 علیه استونی صورت داده بود و این کشور بالتیک را فلج کرده بود.

نیویورک‌تایمز تصریح کرد که مقامات آمریکایی هیچ شواهد فنی برای ادعاهای خود ارائه ندادند اما کارشناسان امنیت رایانه می‌گویند که این حملات اخیر، یک سطح پیشرفت هکرها را به نمایش درآورد که از عهده هکرهای آماتور برنمی‌آمد.

کارشناسان رایانه‌ای می‌گویند که هکرها به دنبال ایجاد اخلال  و نه پول بودند و همین امر نشان می‌دهد که این حملات با حمایت‌های دولتی همراه بوده‌اند.

«کارل هربرگر» معاون رئیس راه‌حل های امنیتی در شرکت امنیتی «رادور» درباره این حملات گفت: میزان، حجم و کارآمدی این حملات بی‌سابقه بوده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر