بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۲
مدیر عامل فرابورس خبر داد:

پنج درصد از سهام نفت پاسارگاد دوشنبه در فرابورس

مدیر عامل فرابورس ایران از عرضه اولیه پنج درصد سهام شرکت نفت پاسارگاد در روز دوشنبه هفتم اسفندماه با نماد "شپاس" در بازار دوم خبر داد.
کد خبر : ۸۹۶۱۶
مدير عامل فرابورس ايران از عرضه اوليه پنج درصد سهام شرکت نفت پاسارگاد در روز دوشنبه هفتم اسفندماه با نماد "شپاس" در بازار دوم خبر داد. 

به گزارش بورس نیوز به نقل از روابط عمومي فرابورس ايران، امير هاموني با اعلام اين خبر افزود: 30 ميليون سهم از شركت نفت پاسارگاد معادل پنج درصد از سهام اين شركت توسط سهامدارن عمده، تامین اجتماعی و سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي کشوري دوشنبه هفتم اسفندماه در بازار دوم فرابورس عرضه مي شود و  نماد اين شركت به عنوان بيست و پنجمين نماد در بازار دوم فرابورس ايران بازگشايي مي شود. 
وي در ادامه تصريح كرد: از سهامداران عمده اين شركت 600 ميليارد ريالي مي توان به گروه تامين اجتماعي با  53.5 درصد و شرکت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي کشوري با  46.5 درصد و اشاره كرد. این در حالی است که شرکت نفت ايرانول و صندوق بازنشسگي کشوري هر کدام با یک هزار سهم از دیگر سهامداران نفت پاسارگاد محسوب می شوند.
شرکت نفت پاسارگاد كه در گروه فرآورده هاي نفتي کک و سوخت هسته ای و زیر گروه ساخت فرآورده ای نفتی تصفیه شده قرار دارد به عنوان هفتاد و ششمين نماد معاملاتي و بيست و پنجمين شركت در تاریخ 16 بهمن ماه امسال در بازار دوم فرابورس ايران درج شد. 
هاموني با اشاره به درج اين نماد در بازار دوم فرابورس و محدوديت هاي موجود در اساسنامه صندوق¬هاي سرمايه گذاري مشترك گفت: اين صندوق ها هيچ گونه سهميه¬اي براي خريد سهام ندارند. همچنين محدوديت خريد هر ايستگاه كاري 35 هزار سهم و معامله گران برخط نمی توانند در کشف قیمت این شرکت سهم داشته باشند.
وی در پایان افزود: از 5 درصد سهامی که در روز دوشنبه عرضه خواهد شد 2 میلیون سهم برای معامله گران برخط در نظر گرفته شده است که پس از کشف قیمت، مطابق با سهمیه در نظر گرفته شده در پیام ناظر در روز عرضه اولیه تخصیص داده خواهد شد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر