بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
از سوی رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان؛

سلاطین سیمان کشور رونمایی شدند

سلاطین سیمان کشور رونمایی شدند
رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: ۷۰درصد سیمان خریداری‌شده در یک سال گذشته در کشور در اختیار ۱۵ نفر بوده است.
کد خبر : ۲۴۴۶۱۱

سلاطین سیمان کشور رونمایی شدند

به گزارش بورس نیوز، رضا جمارانیان اظهار کرد: هر جا از نظام عرضه و تقاضا فاصله گرفتیم و قانون خاص یا قیمت دستوری قرار دادیم فقط رانت و فساد برای عده‌ای درست کردیم.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان اینکه در سیمان هم ۱۵ سال این اتفاق افتاده است که هم به ضرر تولیدکننده و هم به ضرر مصرف کننده شده است، گفت: زمستان سال گذشته قیمت هر پاکت سیمان درب کارخانه با قیمت دستوری ۱۶ هزار تومان بود، اما هیمن پاکت سیمان با قیمت ۶۰ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسید.

وی بیان کرد: با توجه به تناژ عرضه شده این مبلغ حدود ۶ هزار میلیارد تومان است که به جیب واسطه‌ها رفته است.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان تصریح کرد: ۷۰ درصد سیمان خریداری‌شده در یک سال گذشته در کشور در اختیار ۱۵ نفر بوده است.

جمارانیان خاطرنشان کرد: اسامی این ۱۵ نفر کاملاً مشخص است و بنده از واحد‌های نظارتی نظیر سازمان بازرسی کل کشور و وزارت اطلاعات درخواست می‌کنم به این موضوع ورود کنند تا مشخص شود در ۱۵ سال گذشته چه اتفاقی در صنعت سیمان افتاده است و چه‌کسانی از این صنعت بهره‌مند شده‌اند.


بیشتر بخوانید:

قطع برق عامل گرانی سیمان

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
اخبار مرتبط
قطع برق عامل گرانی سیمان
معاون عملیات و نظارت بورس کالای ایران مطرح کرد
قطع برق عامل گرانی سیمان
کاهش تولید و فروش
شرکت سیمان شمال اعلام کرد؛
کاهش تولید و فروش "سشمال" تا اطلاع ثانوی
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
بورس یعنی گرانی بزرگترین اشتباه بورس که سیمان را به بورس بردید
ناشناس
Germany
۲۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
با این تیتری که زدید من فکر کردم لیست این افراد اعلام شده!!!!!!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۵
این افراد همگی از اعضا انجمن حجتیه شما بخوانید فرقه ازلیه هستند
فتر
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۷
شکل دلال عوص میشه دلال حدف نمیشه
کی بلده از بورس سیمان بخره
مثل فولاد که هر روز شکایت میکردن