بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۲

«آپ» این هفته احتمالا بورسی می شود/ عرضه اولیه بعدی پایان مهرماه

کد خبر : ۱۶۹۳۱۴

یک مقام مسئول در بورس تهران با بیان اینکه شرکت آسان پرداخت به احتمال زیاد در معاملات رسمی بورس تهران در هفته جاری، عرضه اولیهخواهد شد، عنوان کرد: عرضه اولیه سهام شرکت توزیع برق زنگان تا قبل از پایان مهرماه به بورس می آید.


اسماعیل درگاهی مدیر پذیرش شرکت بورس و اوراق بهادار در گفت وگو با خبرنگار بورسخبرگزاری فارس ، گفت: با توجه به برگزاری مراسم معارفه سهام شرکت آسان پرداخت پرشین «آپ» در روز جاری به احتمال فراوان تا قبل از پایان معاملات رسمی این هفته 10 درصد از سهام این شرکت برای نخستین بار در بورس تهران عرضه اولیه و کشف قیمت خواهد شد.
این مقام مسئول از برنامه ریزی برای عرضه اولیه سهام شرکت توزیع برق زنگان تا قبل از پایان مهر ماه سال جاری خبر داد و گفت: این شرکت از مجموعه شرکت های تابعه ایران ترانسفو بوده که هم اکنون نماد معاملاتی آن در تابلوی معاملات بورس تهران درج شده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر