بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶

تولیدآزمایشی موتورهایM15بادریچه گاز برقی باقابلیت مونتاژدرخودروسایناCVT

کد خبر : ۱۷۰۸۶۶
به گزارش سایپا نیوز، خودرو سایناCVTیکی از پروژه های اصلی گروهخودروسازی سایپا بوده که برنامه ریزی تولید انبوه آن تا پایان سال 95 با جدیت درحال پیگیری در سطح گروه است. این محصول با توجه به قابلیت های فنی بالا و عرضه درگروه قیمتی مناسب، یقیناً از محصولات پرفروش بازار در سالهای آتی خواهد بود که مشتریان زیادی را به سمت خود جلب خواهد نمود.
با توجه به اینکه تامین قوای محرکه این خودرو در حوزه فعالیت های مگاموتور قرار گرفته، پروژه توسعه موتورM15با دریچه گاز برقی با قابلیت مونتاژ در خودرو سایناCVTدر واحد تحقیق و توسعه تعریف گردید و با توجه به تاکید مدیران ارشد شرکت مگاموتور مبنی بر تسریع فعالیت های مربوط به این پروژه در تمامی حوزه ها، فعالیت ها در حوزه موتور با سرعت خوبی پیگیری شد.
خوشبختانه نمونه های اولیه این موتور با همکاری واحد های مهندسی، تولید،کیفیت، برنامه ریزی و تحت مدیریت واحد تحقیق و توسعه در شیفت یک روز سه شنبه 95.08.4در خط مونتاژ موتور تیبا با موفقیت مورد مونتاژ قرار گرفت.
ضمن تشکر از کلیه واحدهای مرتبط به ویژه واحدهای تامین و بازرگانی که درطول پروژه همکاری تنگاتنگی داشته اند، امید است بیش از پیش شاهد ارائه محصولات باتکنولوژی روز دنیا و درخشش برند مگاموتور در صنعت خودروی کشور باشیم.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
sss
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۰۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۶
و اينك حاصل ازدواج پرايد و تيبا: ساينا :)