بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۳

فارس: 10 درصد ديگر از سهام بانكهاي ملت و تجارت وارد سبد سهام عدالت شد

کد خبر : ۲۳۷۲۰
مدير عامل كارگزاري سهام عدالت از برگشت 10 درصد سهام بانك‌هاي ملت و تجارت و مالكيت 40 درصدي اين كارگزاري از اين دو بانك مشمول اصل44 خبر داد.

محمد جواد شيخ در پاسخ به اين سوال خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس مبني بر اينكه آيا برگشت 10 درصد از سهام بانك‌هاي تجارت و ملت به كارگزاري سهام عدالت صحت دارد يا خير اظهار داشت: بله. در حالي قبلا 10 درصد از مالكيت كارگزاري سبد سهام عدالت از اين دو بانك كاسته شده بود كه با تصميمات اتخاذ شده مجددا درصد سهم اين كارگزاري از اين دو بانك به همراه بانك صادرات به 40 درصد رسيد. 

وي با بيان اينكه كاهش 10 درصدي مالكيت كارگزاري سهام عدالت از اين دو بانك براي عرضه بلوكي صورت گرفته بود، در برابر اين سوال كه اين اقدام توسط چه كسي و با چه هدفي انجام گرفت خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه بانك‌هاي مشمول واگذاري زيرمجموعه وزارت اقتصاد هستد ، به دستور وزير اقتصاد اين اقدام در هفته‌هاي گذشته انجام گرفت. 

مدير عامل كارگزاري سهام عدالت ادامه داد: اين اتفاق در حالي رخ داد كه يكي از برنامه‌هاي احتمالي دولت، واگذاري 20 درصدي سهام بانك‌هاي تجارت، صادرات و ملت است. 

شيخ تاكيد كرد: سهام برگشت داده شده بانك‌هاي تجارت و ملت از هيچ گروهي گرفته نشده و مربوط به دولت بود. اين در حالي است كه مالكيت 10 درصدي هر يك از اين دو بانك برخلاف شركت‌هاي جديد، مربوط به شركت‌هاي سرمايه‌گذاري استاني نبوده و متعلق به كارگزاري سهام عدالت است. 

وي در اين رابطه با وضعيت ادامه پرداخت سود به مشمولان مرحله سوم نيز توضيح داد: هنوز منابع مالي جديدي از شركت‌ها دريافت نشده تا فرآيند توزيع سود به مشمولان ادامه داشته باشد. 

به گزارش فارس، بانك ملت در حالي به عنوان اولين بانك دولتي در 30 بهمن 87 به قيمت هر سهم 105 تومان وارد بورس شد كه دو بانك تجارت و صادرات در 28 ارديبهشت و 19 خرداد ماه به قيمت هر سهم 120 و 100 تومان كشف قيمت شدند. 

در پي اين واگذاري ها، ابتدا 40 درصد از سهام اين سه بانك به سهام عدالت اختصاص يافته بود اما سپس 10 درصد از سهام دو بانك تجارت و ملت كاسته شده بود. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر