بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۹
ذوب آهن اصفهان در شرایط تحریم، ایران را در جمع تولیدکنندگان ریل دنیا قرار داد
نخستین روز از هفتمین کنفرانس بین المللی حمل و نقل ریلی در مهندسی راه آهن امروز بیست و هشتم اردیبهشت ماه با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، سعید رسولی مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی، پیروز حناچی شهردار تهران، جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت، منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی دیگر از صاحب نظران صنعت ریلی ایران و سایر کشور‌ها در محل دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
کد خبر : ۲۴۰۹۴۸
نویسنده :
مینا علیزاده

خواندن ۲ دقیقه

ذوب آهن اصفهان +بورس نیوز

به گزارش بورس نیوز، نخستین روز از هفتمین کنفرانس بین المللی حمل و نقل ریلی در مهندسی راه آهن امروز بیست و هشتم اردیبهشت ماه با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، سعید رسولی مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی، پیروز حناچی شهردار تهران، جبارعلی ذاکری رییس دانشگاه علم و صنعت، منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان و جمعی دیگر از صاحب نظران صنعت ریلی ایران و سایر کشور‌ها در محل دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در این کنفرانس گفت: ذوب آهن اصفهان در شرایط سخت تحریم دشمن، ایران را در جمع تولید کنندگان ریل دنیا قرار داد که دستاورد بسیار ارزشمندی بوده و هم اکنون ریل استاندارد این کارخانه در محور‌های مختلف کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، همین جا شایسته می‌دانم از مسئولین و کارگران پرتلاش این مجموعه تشکر و قدردانی کنم.

وی افزود: نخستین هدف ما این بود که در راستای خودکفایی متعهدانه بایستیم و اجازه ندهیم که ریل و سوزن مورد نیاز کشور از خارج وارد شود؛ لذا شرکت‌ها و کارخانجات سازنده را حمایت و پشتیبانی کردیم و آن‌ها کار را به نتیجه رساندند؛ اگر چه این تحقیقات ۲۰ سال به طول انجامیده بود، اما هم اکنون نتیجه‌اش این است که ریل در داخل کشور تولید می‌شود و برای پروژه‌های زیرساختی نصب و به بهره‌برداری می‌رسد.

اسلامی ضمن تاکید بر حمایت از تولید داخل خاطرنشان کرد: باید همه ما متعهد باشیم که صنعت حمل و نقل را در کشور توسعه دهیم و این توسعه باید در شان مردم ایران باشد.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: حمایت از تولید داخل نقش بسزایی در توسعه راه آهن دارد، زیرا تفاوت در دانش و فناوری شکل می‌گیرد و برای توسعه پایدار راه آهن نیاز به حمایت از تولید داخل داریم.

اسلامی تصریح کرد: نیازمند تحول فکری و عملی در توسعه زیر ساخت، منابع انسانی و ساز و کار فرایند‌ها بودیم که در این راه اقدامات زیادی انجام دادیم که بخشی از نتایج این تحول در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ قابل مشاهده است.

وی گفت: با ریل گذاری که در خطوط راه‌آهن کشور انجام شده ما از سال گذشته تا به حال در یک بازه زمانی ۱۲ ماهه و نیز تا پایان خدمت دولت ۹۰۰کیلومتر ریل گذاری می‌کنیم که ۶.۵ برابر معدل سال‌های گذشته بوده و این ثمره هم عزیزان فعال در این حوزه بوده است.

در ادامه سعید رسولی، مدیرعامل راه‌آهن جمهورس اسلامی نیز گفت: با حمایت‌های مقام معظم رهبری، در توسعه صنعت ریلی کشور شاهد پیشرفت‌های خوبی هستیم و برنامه‌های علمی و تکنولوژیک ریلی طبق سند چشم انداز به نقطه مطلوبی رسیده است.

وی توضیح داد: با تکیه بر توان متخصصان و تولید کنندگان داخلی می‌توانیم در توسعه کمی و کیفی صنعت ریلی کشور گام‌های مهمی برداریم.

رسولی گفت: ارتباط صنعت با دانشگاه می‌تواند گره‌ها و مسایل را بگشاید، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود و در کنار آن فعالیت‌های مرکز جهادی پیشرفت و کارگروه‌های آن که اساتید دانشکده راه آهن هستند، محلی برای تلاقی نخبگی، صنعت و کارشناسان برای حل مسائل اولویت‌دار است.


  • بیشتر بخوانید:

آغاز فعالیت اجرایی مخازن شماره ۳ و ۴ آب اضطراری در سال جاری

اشتراک گذاری :
اخبار مرتبط
ارسال نظر