بورس‌نیوز، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۷
سابقه ۲ سال برای انتقال فرهنگیان لحاظ می‌شود
عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: پیشنهاد شد اگر نیروی رسمی ۲ سال سابقه خدمت دارد و محل مورد تقاضا، نیازمند نیرو است؛ جابه جایی انجام شود که این موضوع مورد قبول واقع شد.
کد خبر : ۲۵۷۸۷۳

به گزارش بورس نیوز، محمد وحیدی، عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اینکه سخت گیری‌ها در حوزه نقل و انتقال فرهنگیان به نفع آموزش و پرورش نیست، اظهار کرد: یکی از وظایف وزارت آموزش و پرورش در سطح کشور، ساماندهی و سازماندهی نیروی انسانی است.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در خانه ملت ادامه داد: سازماندهی نیروها، عبارت است از تعیین محل خدمت افراد که شامل نقل و انتقالات درون یا خارج استانی است که براساس شیوه نامه‌های سالانه ابلاغ می‌شود.

وحیدی گفت: در شیوه نامه سال جاری، با توجه به اینکه در قانون استخدامی تعهد‌هایی از معلمان گرفته شده است، سخت گیری‌هایی انجام شده بود که ۱۰ تا ۱۵ سال برای جابجایی و نقل و انتقال‌ها در نظر گرفته شده بود و با پیگیری‌های مختلف این موضوع به ۲ سال سابقه کاهش یافت.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه گلایه مندی‌های فرهنگیان از طریق کمیسیون آموزش به وزیر منتقل شد، گفت: همچنین پیشنهاد داده شده این اختیار به استان‌ها داده شود که اگر نیروی رسمی ۲ سال سابقه خدمت دارد و محل مورد تقاضا، نیازمند نیرو است؛ جابه جایی انجام شود که این موضوع مورد قبول واقع شد.

وی افزود: در خصوص جابجایی خارج استان که در گذشته هم شرایط سخت تری در مقایسه با جابجایی‌های داخل استان داشته است باید براساس نیاز و عدم نیاز استان‌های مبدا و مقصد، سنجیده می‌شد که در این مورد هم به طور مثال اگر همزمان دو استان مبدا و مقصد دو معلم با رشته و جنسیت یکسان تقاضای جابجایی داشته باشند در این صورت اگر اجازه نقل و انتقال داده شود، مشکلی در فرآیند جابجایی ایجاد نمی‌شود.

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی همچنین در رابطه با ادامه تحصیل فرهنگیان توضیح داد: شرط ادامه تحصیل عدم نیاز است به گونه‌ای که اگر نیرویی را نیاز نداشت می‌تواند به شرط ادامه تحصیل انتقال دهد، یا در شرایطی که ادامه تحصیل به برنامه هفتگی اش لطمه وارد نکند، این موضوع نیز می‌تواند زیرمجموعه کمیسیون استانی باشد.

وی یادآور شد: موضوع دیگر بیماری همکار یا فرزندانشان است، به طور نمونه فرد باید برای درمان به استان دیگری برود، که اگر روند درمان طولانی مدت باشد اجازه جابجایی موقت به آن داده شود که در آن منطقه باشد.

وحیدی با اشاره به اینکه نقل و انتقال اضطراری شیوه دیگری از نقل و انتقال است که در شیوه نامه جدید، به وزارت خانه محول شده است، گفت: در این مورد باید تصمیم گیری در داخل استان انجام شود، زیرا نقل و انتقال اضطراری نباید بسته شود و براساس شرایطی که برای افراد فراهم می‌شود، شرایط جابجایی لحاظ شود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ایرادات مطرح شده به شیوه نامه جدید نقل و انتقال فرهنگیان وارد است، گفت: این مسائل برای بررسی به وزارت آموزش و پرورش ارائه می‌شود که این بخش نامه با اولویت در دستور کار قرار گیرد، زیرا شرایط نقل و انتقالات باید تابع یک رفتار منطقی در آموزش و پرروش باشد و اختیار به استان‌ها داده شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیران آموزش و پرورش استان‌ها در مبدا و مقصد، اگر اختیار داشته باشند، ساماندهی نیروی انسانی به خوبی انجام می‌شود.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در خصوص شرایط انتقال دائم، گفت: نداشتن تعهد خدمت به منطقه، لازمه انتقال دائم است، بر این اساس فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی (به میزان دو برابر مدت تحصیل) و مستخدمین ماده ۲۸ (به مدت ۱۰ سال) و سایر کارکنان که تعهدی مبنی بر خدمت در مناطق مورد تعهد داده‌اند، مجاز به ثبت درخواست انتقال دائم نیستند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر