بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۴
نسبت به دوره مشابه سال گذشته؛

افزایش ۷۴ درصدی استفاده از سفته و برات

افزایش ۷۴ درصدی استفاده از سفته و برات
طبق اعلام بانک مرکزی، در پنج ماهه امسال بیش از ۷۷.۵ میلیارد تومان سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از آن ۷۴.۱ درصد افزایش نشـان می‌دهد.
کد خبر : ۲۶۲۷۲۷

افزایش ۷۴ درصدی استفاده از سفته و برات

بورس نیوز: طبق اعلام بانک مرکزی، در پنج ماهه سال جاری بیش از ۷۷.۵ میلیارد تومان سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل از آن ۷۴.۱ درصد افزایش نشـان می‌دهد.

 در مرداد ماه سال جاری بالغ بر ۱۹.۱ میلیارد تومان سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با ماه قبل و ماه مشابه سال ۱۴۰۰ معادل ۷ و ۱۲۳.۳ درصد افزایش یافت. همچنین در پنج ماهه سال جاری نیز، بیش از ۷۷.۵ میلیارد تومان سفته و برات در شهر تهران فروخته شد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۷۴.۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

همچنین، مرداد ماه سال جاری معادل ۸۳۸ برگ سفته و برات به مبلغی معادل ۳۵.۹ میلیارد تومان در شهر تهران برگشت خورد که در این ماه شاخص‌های تعداد و مبلغ سفته و برات واخواست شده به ترتیب به اعداد ۱۰۴.۶ و ۱۹۴.۹ رسید که در مقایسه با ماه قبل از لحاظ تعداد و مبلغ ۸۴.۲ و ۱۶.۵ درصد افزایش داشت و نسبت به ماه مشابه سال قبل از نظر تعداد و از نظر مبلغ نیز به‌ترتیب ۱۳۹.۴ و ۱۵۸.۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شاخص متوسط مبلغ یک برگ سفته و برات واخواست شـده در مرداد مـاه ۱۴۰۱ به عدد ۱۸۶.۴ رسید که عدد شاخص مذکور در سال ۱۴۰۰ معادل ۱۷۲.۴ بوده است. علاوه بر این، در پنج ماهه سال گذشته معادل ۲۷۶۱ برگ سفته و برات به مبلغی ۱۴۲.۲ میلیارد تومان در شهر تهران برگشت خورد.

در این دوره متوسط شاخص‌های تعداد و مبلغ سـفته و برات واخواست شده به ترتیب به اعداد ۶۸.۹ و ۱۵۴.۳ رسید که نسبت به دوره مشابه سال قبل از لحاظ تعداد و مبلغ به‌ترتیب ۶.۲ و ۸۳.۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

از سوی دیگر، شاخص متوسط مبلغ یک برگ سفته و برات واخواست شده در پنج ماهه سـال ۱۴۰۱ به عدد ۲۳۳.۸ رسید که عدد شاخص مذکور در دوره مشابه سال ۱۴۰۰ معادل ۱۴۰.۶ بوده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
اخبار مرتبط
سود‌های تخیلی و افزایش سرمایه‌ای مضحک در "ثنور"
سکوت ، مشارکت در فساد یا بی سوادی کارشناسان
بورس و برجام/هشدار؛ تورم در کمین است
در گفتگو با بورس نیوز تاکید شد؛
بورس و برجام/هشدار؛ تورم در کمین است
ارسال نظر