مشايي و رحيمي خطر پنجم در شرايط فتنه هستند
وي در ادامه حضور افرادي مانند مشايي و رحيمي كه از جنس انقلاب نيستند اما شعارهاي انقلابي ميدهند را خطر پنجم در شرايط فتنه خواند و تصريح كرد: آن چيزي كه مهم است اصول و اصولگرايي است كه بايد روي آن بيايستيم و تلاش كنيم كه آگاهي جامعه را بالا ببريم، ما بايد تلاش كنيم كه در اين مسير خسته نشويم چون برطرف كردن اين فتنهاي كه در كشور ايجاد شد، زمان زيادي را ميطلبد.در مقابل هر فردي كه بخواهد به ريشه نظام ضربه بزند، ايستادگي ميكنيم
وي در ادامه اين برنامه در پاسخ به سوالي درخصوص شكايت از رحيمي يادآور شد: بنده و آقايان توكلي و نادران اين مسئله را دنبال ميكنيم اما تا كنون تلاش كردهايم كه رسانهاي نشود، ولي به هر حال با كسي تعارف نداريم، نظام جمهوري اسلامي نظام پاكيها است و اگر فردي در آن مشكل داشته باشد نميتواند محور قرار گيرد.
نماينده مردم تهران با بيان اينكه اين مسئله هنوز به نتيجه نرسيده است، گفت: ما اين مسئله را دنبال ميكنيم اما تا زماني كه به نتيجه نهايي نرسد، ممكن است رسانهاي كردنش به ضرر دولت باشد به همين دليل زياد در اين مورد صحبت نميكنيم.
زاكاني با تاكيد بر اينكه همواره بايد بر اصول توجه داشته باشيم، خاطرنشان كرد: در اين خصوص به همگروهي و هم حزبي بودن توجه نداريم و اگر فردي در مجموعه خودمان نيز مشكلي داشته باشد تلاش ميكنيم آن را حل كنيم، اگر در مقابل حل اين مشكل ايستادگي شود، علني كردن مسئله به اين برميگردد كه منجر به ضربه زدن به نظام نشود، اما اگر عليرغم همه اين موارد فردي بخواهد به ريشه نظام جمهوري اسلامي ضربه بزند در مقابل او ميايستيم و تمام دعواي ما با مشايي از همين جنس است.
وي در ادامهدر خصوصدادستان سابق تهرانگفت: ايشان دوست و همكار من در هيئت منصفه مطبوعات بودند اما در مجلس هفتم مشاهده كردم كه به راحتي دروغ ميگويد و تهمت ميزند و من از همان زمان ميدانستم كه وي به نظام ضربه خواهد زد هر چند كه بسياري اعتقاد داشتند كه كارهاي خوبي هم انجام داده است.
وي در ادامه در پاسخ به اظهارات يكي از دانشجويان كه خطر اصلي شرايط كنوني را حضور افرادي مانند مشايي و رحيمي در كنار احمدينژاد ميدانست، تصريح كرد: بنده در اين جلسه عواملي را ذكر كردم كه پنجمين عاملش افراد سودجو بود، رحيمي در دور دوم انتخابات رياست جمهوري نهم از هاشمي حمايت ميكرد و معتقدم كه وي هنوز هم زد و بندهايي با آنها دارد با اين حال بايد توجه كنيم كه بالاترين اصل نظام جمهوري اسلامي ولي فقيه است كه همواره ضامن بقاي جمهوريت آن بوده است.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس ادامه داد: در دورهاي كه امثال مهاجراني ميخواستند دوران رياست جمهوري هاشمي رفسنجاني را برخلاف قانون تمديد كند، وليفقيه در مقابل اين اقدامات ايستاد.زاكاني با تاكيد بر اينكه ما احمدينژاد را به امثال موسوي ترجيح ميدهيم،خاطرنشان كرد: همه ميدانند كه خواسته ما از احمدينژاد چيست؟ و كاملا مشخص است كه برخي افرادي كه در اطراف احمدينژاد هستند به نظام ضربه ميزنند و تاكنون نيز ضربههاي زيادي را وارد كردهاند.
وي با بيان اينكه در اين شرايط ما از دو سمت ضربه ميخوريم، افزود: يك ضربه از سوي عوامل فتنه وارد ميشود و ضربه ديگر را افرادي ميزنند كه با تابلوي اصولگرايي برخي اقدامات نادرستي را انجام ميدهند و بايد اذعان داشت هر دو اين جريانات خطرناك هستند.
نماينده مردم مجلس در پايان اظهار داشت: متاسفانه اين افراد با نام اصولگرايي مواردي را در ذهن مردم ايجاد ميكند كه ما بايد براي برطرف كردن آن سالها تلاش كنيم و خطر بالفعل ديگر نيز وجود عناصر دوم خردادي است كه اميدواريم همه اين مشكلات برطرف شود.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
