ورود روغن پايه نفت پارس به بورس كالا و تاخير در پذيرش پنبه و كلينكر
وي در خصوص پذيرش شير امگا3 كه مدتي پيش صحبت از پذيرش آن بود، گفت: پرونده پذيرش شير امگا3 شركت فوكا به دليل داشتن نواقص هنوز به نتيجه نرسيده است و بايد مدارك پرونده تكميل شود.
مدير فني و پذيرش بورس كالا در پاسخ به اين سؤال كه قرار بود جلسه هيئت پذيرش براي پنبه و كلينكر در هفته جاري برگزار شود،گفت: سازمان بورس مجدداً اعلام كرد كه پنبه نقص پرونده دارد و در خصوص كلينكر نيز به دليل عدم تمديد قراردادكارگزار عرضه كننده با مشاور پذيرش، همچنان تكليف اين دو كالا نا معلوم است.
به گزارش فارس، مدارك پذيرش پنبه بيش از دو ماه است كه ارسال شده ولي هر بار به دليل برخي نواقص در پرونده پذيرشاين محصولبه تأخير ميافتاد. در هفته گذشته اعلام شد كه نواقص برطرف شده و در جلسه هيئت پذيرش در هفته جاري بررسي ميشود ولي اين بار نيز به دليل نواقصي كه سازمان از پرونده گرفته است،پذيرش اين كالا مجدد به تأخير افتاد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
